Onze kassa's van Sharp

Kassa's

Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarin onderscheiden de kassasystemen van Sharp Payment Solutions zich. Wij werken al tientallen jaren met het merk Sharp, een partij die haar kwaliteit heeft bewezen. De kassa's zijn net name geschikt voor de branches horeca en retail.

Ik wil graag advies
Kassasystemen

Waarom Kassa Noord?

Service die verder reikt dan alleen verkoop

Persoonlijke aandacht

Iedere onderneming is uniek. Onze specialisten luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften en adviseren u de best passende oplossing

Service en support

Storing in uw kassasysteem? Wij ondersteunen u te allen tijde, ook buiten kantoortijden zoals  's avonds en in het weekend!

Focus op uw gasten

U schenkt aandacht aan uw gasten en wij hebben oog voor uw betalingen. 

Onze sharp kassa's

Bekijk voor meer informatie onze webshop.

Sharp ER-A411

Retail Sharp ER-A411

Deze kassa is ideaal voor retailers als een standalone afrekensysteem met speciale branche kenmerken en CCV PIN koppeling standaard.

Bekijk dit product´╗┐Advies

Sharp ER-A421

Horeca Sharp ER-A421

Deze kassa is uitermate geschikt voor de horeca door speciale branche kenmerken en de CCV PIN koppeling. Inclusief tafelbeheersysteem.

Bekijk dit product´╗┐Advies

Koppeling tussen de kassa en het pinapparaat

Ervaar het gemak

We kunnen uw pinapparaat koppelen aan uw kassasysteem. Het voordeel hiervan is dat het bonbedrag direct vanuit uw kassa wordt doorgestuurd naar de pin. Dit levert tijd op, u hoeft het bedrag niet handmatig in te voeren op de pin. Ook verminderd dit de kans op fouten. Daarnaast heeft u in het kassasysteem een compleet overzicht van de gehele cashflow.


Ik wil graag advies

De service van Kassa Noord

Een partner die met u meedenkt van A tot Z

Advies op maat

Komt u er niet helemaal uit of bent u benieuwd naar het advies van onze specialisten? Wij helpen u graag met het adviseren van de perfecte oplossing voor uw onderneming. 

Installatie en plaatsing

Onze technische dienst staat voor u klaar om uw pin of kassa naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering. Gebruiksvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop. 

Service en helpdesk

Onze service reikt verder dan alleen de plaatsing van de pin of kassa. Wij ondersteunen u 7 dagen per week bij vragen of storingen.

U bent niet alleen

O.a deze bedrijven gingen u voor

Heeft u advies nodig?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Maak een afspraak