Combi aanbieding Sharp ER-A421 met CCV Smart


Combi aanbieding Sharp ER-A421 met CCV Smart
€1895,00 Excl. btw
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
 

Omschrijving:

Sharp ER-A421:
Met uitstekende restaurant kenmerken, doorgaans beschikbaar op "high-end" kassa's, is de ER-A421 met standaard CCV PIN koppeling ideaal voor de horeca markt. Het tafel beheer systeem maakt volledige tafel volgen mogelijk, waaronder geavanceerde functionaliteit om rekeningen te splitsen per artikel, het aantal van de persoon of het bedrag. De ingebouwde printer kan worden gebruikt voor het afdrukken van keukenbonnen en tafel rekeningen achteraf. Voor elk drukke multi-operator bedrijf zorgt het overlappende medewerker systeem voor een snelle klantenservice. SD-kaartslot type normaal SDHC 4-32Gb voor backup en dataoverdracht.


CCV Smart:
Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid. De betaaloplossing bestaat uit een VX-520 pinautomaat (kassiersunit) en een VX-820 pinpad (klantgedeelte) en is klaar voor de toekomst! Het klantgedeelte ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Voldoet aan recente veiligheidseisen Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons Gescheiden kassier- en klantgedeelte USB kassakoppeling mogelijk Geschikt voor communicatie via ADSL Ondersteunt contactloos betalen


Inclusief:
- Programma op maat voor de kassa.
- Programma voor de pinterminal.
- Installatie pin en kassa.
- Instructie pin en kassa.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heeft u vragen over dit product ?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, klik hier voor onze contactgegevens of bel vrijblijvend naar +31 (0) 50 8200 032.

Misschien ook iets voor u:

Wij leveren de volgende merken: