Terug naar Nieuws

Security certificering betaalautomaten

Gepubliceerd op:

 

Voordat een betaalautomaat toegelaten kan worden in het betalingsverkeer, dient vastgesteld te worden dat deze voldoet aan alle regels die acceptatie van één of meerdere betaalmerken op de betaalautomaat met zich meebrengt. Een van de regels is bijvoorbeeld dat de betaalautomaat EMV- en PCI-gecertificeerd moet zijn. Voor de veiligheid van de automaat geldt in Nederland aanvullende regelgeving. Deze Regelgeving Certificering Betaalautomaten (hierna Regelgeving genoemd) houdt in dat de automaat ook door de Betaalvereniging goedgekeurd moet worden, alvorens deze in Nederland aangesloten mag worden op de betaalinfrastructuur van onze leden (banken en betaalinstellingen).

 

Zoals u ongetwijfeld al gelezen of gehoord heeft, heeft Betaalvereniging Nederland dit jaar bekend gemaakt dat er een bepaalde serie betaalautomaten in april 2019 het einde van hun beveiligingscertificaat bereiken. Dit houdt in dat alle pinautomaten na 30 april 2019 voorzien moeten zijn van de nieuwste beveiligingssoftware. Samen met KassaNet Nuus hebben wij voor onze klanten verschillende acties lopen m.b.t. het vervangen, inruilen of updaten van uw huidige pin automaat mits deze op 30 april 2019 verloopt.

 

Lees hier het hele bericht

HorecaEvenTT 2019

HorecaEvenTT 2019
 Ook dit jaar staat Kassa Noord weer op het HorecaEvent van het Noorden.Van maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019 is het HorecaEvenTT te Assen. Kaarten kunt u reserveren via Aanmelden HorecaEvenTT   Zien wij u daar?
 

2de hands pinautomaten

2de hands pinautomaten
 Afgelopen jaar hadden we u er ook al op geattendeerd, echter door de hoeveelheid telefoon en E-mails die wij maandelijks binnen krijgen, voelen wij ons genoodzaakt om het nogmaals onder de aandacht te brengen.   2de hands pinautomatenMet de komst van de vernieuwde certificering pinautomaten worden er massaal (gebruikte) pinautomaten aangeboden voor erg scherpe prijzen. Helemaal niets mis mee natuurlijk, echter uit de gesprekken die wij de laatste tijd voeren blijkt dat de nieuwe eigenaars niet van alle voorwaarden op de hoogte zijn of duidelijk weten wat de status is van het gekochte pinautomaat.
 
Wij leveren de volgende merken: