Terug naar Nieuws

Promotiemateriaal

Gepubliceerd op:
Promotiemateriaal

 

Er is gratis promotiemateriaal voor ondernemers om te laten zien dat consumenten bij hen kunnen pinnen.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders nog regelmatig betaalt met contant geld, terwijl hun voorkeur eigenlijk uitgaat naar pinnen. Klanten denken namelijk dat de ondernemer liever contant geld ontvangen. De meeste zien hun klanten inmiddels echter veel liever pinnen. Met de de nieuwe boodschap Pinnen, ja graag kan de ondernemer dit kenbaar maken.

Het nieuwe promotiemateriaal is via de webshop gratis te bestellen. Hier kunt u ook bekijken welke artikelen voor u het meest geschikt zijn. U kunt onder andere kiezen uit (raam)stickers, hangborden, beurtbalkjes en wobbler voor op de betaalutomaat.

HorecaEvenTT 2019

HorecaEvenTT 2019
 Ook dit jaar staat Kassa Noord weer op het HorecaEvent van het Noorden.Van maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019 is het HorecaEvenTT te Assen. Kaarten kunt u reserveren via Aanmelden HorecaEvenTT   Zien wij u daar?
 

2de hands pinautomaten

2de hands pinautomaten
 Afgelopen jaar hadden we u er ook al op geattendeerd, echter door de hoeveelheid telefoon en E-mails die wij maandelijks binnen krijgen, voelen wij ons genoodzaakt om het nogmaals onder de aandacht te brengen.   2de hands pinautomatenMet de komst van de vernieuwde certificering pinautomaten worden er massaal (gebruikte) pinautomaten aangeboden voor erg scherpe prijzen. Helemaal niets mis mee natuurlijk, echter uit de gesprekken die wij de laatste tijd voeren blijkt dat de nieuwe eigenaars niet van alle voorwaarden op de hoogte zijn of duidelijk weten wat de status is van het gekochte pinautomaat.
 
Wij leveren de volgende merken: